Hotel Loreto Brugge

Hotel – Restaurant Loreto Brugge

Ontdek hotel – restaurant Loreto in het historische centrum van de stad Brugge. De naam “Loreto” verwijst naar het Mariabeeld dat u terugvindt op de gevel van het hotel en refereert naar de Madonna van Loreto, beschermheilige van de vliegeniers.

In het prachtig gerenoveerde oud herenhuis, dat dateert uit de 18de eeuw, voelt u zich vast meteen thuis… Bovendien stellen Liesbeth en haar team alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken en zorgen ze ervoor dat uw verblijf hier onvergetelijk wordt!

Dit gezellige familiale hotel beschikt over zeven kamers, alle voorzien van het nodige comfort. Zo heeft elke kamer televisie, radio, telefoon, minibar, safe en een luxueuze badkamer met ligbad. Bovendien kunt u alle kamers per lift bereiken. Daarnaast, kunt u in de moderne en sfeervolle brasserie steeds terecht voor een stevige maaltijd. Proef de heerlijke authentieke Vlaamse streekgerechten of laat u verleiden door één van de talrijke vlees -of visgerechten vanop de menukaart… Wij garanderen u een uitstekende prijskwaliteit verhouding!

Hotel-restaurant Loreto bevindt zich nabij het Minnewater, het begijnhof, de Onze-Lieve-Vrouwkerk en in de onmiddellijke omgeving van de belangrijkste musea. Ook voor wie liever even gaat shoppen is dit hotel ideaal gelegen, op wandelafstand van het winkelcentrum. Kortom, er valt hier steeds wat te beleven!

Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw verblijf in dit hotel, u zult zien dat u hier op en top verwend wordt… Wij kijken alvast uit naar uw bezoekje!